• Suomi
  • English
  • Русский

Moottorikelkkasafarit toteutetaan toiveesi mukaisesti Lapin ja Norjan hienoissa ja puhtaissa lumivarmoissa maisemissa. Tarjoamme teille ammattitaitoisten oppaiden avulla unohtumattomia elämyksiä Lapin tai Norjan upean luonnon keskellä. Moottorikelkkasafarilla pääset tutustumaan Lapin talviseen erämaahan muutamaksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Meiltä saatte kaikki tarvittavat varusteet käyttöönne safarin ajaksi, joten niitä ei tarvitse hankkia erikseen. Safariemme reitit on suunniteltu niin, että ne eivät vahingoita luontoa.

Haluaisitko tuoda yhteistyökumppanisi, asiakkaasi tai työntekijäsi kokemaan Lapin luonnon Lap Adventuren vieraana? Pyydä tarjous, niin räätälöidään teille sopiva elämyskokemus!

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi:
Puhelin: +358 40 041 4647
Sähköposti: info@lapadventures.com

MOOTTORIKELKKASAFARIT JÄÄMERELLE, KALDOAIVIN/VÄTSÄRIN ERÄMAIHIN

Safarin lähtöpaikka on Ivalo, Inari tai Saariselkä. Retki toteutetaan toiveidenne mukaisesti Jäämerelle tai Suomen puolen erämaihin. Tarvittaessa toteutamme retken täyden palvelun pakettina majoituksineen ja ruokailuineen. Safariin voidaan liittää myös pilkkimistä tai muuta aktiviteettiä.

Kesto: 1 päivästä useisiin vuorokausiin

Esimerkki safarista:

Lähtö hotellilta aamupalan jälkeen kohti Näätämöä, safari erämaihin tai Jäämerelle, yöpyminen eksoottisissa kammeissa tai erämaakämpässä, paluu seuraavana päivänä takaisin hotellille

Hinta: 595 €/hlö
Ryhmän koko: 2-6 hlöä
Sisältää:, ajovarusteet, ruokailut, pilkkivarusteet, kuljetukset, yöpyminen, opastus
Maksu: Kortti, käteinen

Sitova varaus 24 h ennen aloitusta

  • Kuljettajan on oltava vähintään 15-vuotias ja T-luokan ajokortin haltija 

  • moottorikelkan kuljettaja on vastuussa kelkalle aiheuttamistaan vahingoista, omavastuu vahinkotapauksissa on enintään 900 €/kuljettaja/moottorikelkka/vahinkotapaus

SAFARIT IVALON, INARIN JA SAARISELÄN LÄHIALUEILLA

Toteutamme safarit moottorikelkkaurilla ja –reiteillä tutustuen paikkakunnan hienoimpiin nähtävyyksiin toiveidenne mukaisesti. Kohteena on esim. Pielpajärven vanhan talvikylän yhteyteen rakennettu erämaakirkko vuodelta 1760. Kirkko on Pohjois-Lapin vanhimpia rakennuksia. Reittivaihtoehtoja on lukuisia, joten pyydä meiltä lisätietoa. Moottorikelkkailuun voidaan liittää myös pilkkimistä tai valokuvausta.

Kesto: 6-8 h

Esimerkki safarista:

Lähtö hotellilta aamupalan jälkeen, safari Hammastunturin erämaan kautta Inariin. Lounas Inarissa. Matka jatkuu Pielpajärven erämaakirkon kautta Inarinjärvelle. ja edelleen hotellille. Retken aikana nautimme myös nuotiokahvit ja retkieväät.

Hinta: 200 €/hlö
Ryhmän koko: 2-6 hlöä, 2hlöä/moottorikelkka
Sisältää:, ajovarusteet, ruokailut, kuljetukset, opastus
Maksu: Kortti, käteinen
Sitova varaus 24 h ennen aloitusta

  • Kuljettajan on oltava vähintään 15-vuotias ja T-luokan ajokortin haltija 

  • moottorikelkan kuljettaja on vastuussa kelkalle aiheuttamistaan vahingoista, omavastuu vahinkotapauksissa on enintään 900 €/kuljettaja/moottorikelkka/vahinkotapaus

MOOTTORIKELKKASAFARI JÄÄMERELLE JA LAPIN ERÄMAIHIN

Aika: 1.1.-25.4.
Ryhmäkoko: min 3 hlöä
Hinta: 1700 €/henkilö
Paketti sisältää: kuljetukset, majoitukset safarilla, opastuksen, ruokailut, vakuutus (omavastuu 900 €/moottorikelkka), polttoaineet, moottorikelkat tai kelkkakuljetukset, ajovarusteet, tulo- ja lähtö yö Santa`s hotelli Tunturissa, tulo- ja lähtöiltana illallinen hotellissa. Oheisena esimerkki retkestä:

1.Päivä

Lähtö safarille tapahtuu aamupalan jälkeen. Ajomatkaa on n 150 km lähelle Norjan rajaa. Lounas tai retkiväät syödään maastossa. Saunominen, ruokailu ja yöpyminen.

2. Päivä

Aamiaisen jälkeen siirtyminen Jäämerelle tai vaihtoehtoisesti tunturiin. Matkalla kenttälounas ja kahvi/tee. Reissun aikana mahdollisuus myös pilkkimiseen. Illalla sauna ja päivällinen sekä majoittuminen erämaakämpällä, eksoottisissa kammeissa tai lomakylässä.

3.Päivä

Aamiaisen jälkeen retki jatkuu kelkkaillen Saariselälle. Lounas maastossa. Hotellissa sauna ja illallinen. Erikseen sovittaessa mahdollisuus palauttavaan hierontaan retken rasituksista.